Review af Dapper Dan Premium Beard Oil

Review af Dapper Dan Premium Beard Oil

Bag om Dapper Dan.

Jeg har været omkring Dapper Dan i tidligere artikler. Men historien får I lige igen. Der er ikke meget at researche i, da firmaet Dapper Dan, først i 2011, efter 10 års udvikling, slog dørene op for deres produktion i Sheffield England. For folkene bag Dapper Dan, startede ideen med en frustration over, at der ikke var et ordentligt stylingprodukt til den moderne gentleman. Deres første produkter var deres Pomade serie og snart efter fulgte deres andre produktserier.

Emballagen.

Premium beard oil bliver leveret i en af de absolut lækreste flasker, der er at fnde på markedet. Folkene bag Dapper Dan har her taget udgangspunkt i det skotske guld, nemlig whiskey og brugt en klassisk whiskey tønne som inspiration til den flotte flaske. Som foruden at være ren øjeguf, også er lavet i tykt og robust glas. (Her taler jeg af erfaring, da jeg fik den skubbet ud over bordkanten og ned på et klinkegulv. Der skete intet) Flasken er foruden sin maskuline form, forsynet med en yderst velkomponeret label. For at fuldende whiskey tønne looked, er olien meget gylden i farven. Hvilket virkelig sætter prikken over iét og fuldender helhedsindtrykket.

 

 

Duften af disse er bestemt heller ikke at kimse af.

Dapper Dan er om nogle, velkendt for deres gennemførte duftsammensætninger. Deres dufte i såvel shavecream som pomade og også denne olie. Er retro på den fede måde. Det er klassiske duftnoter der er sammensat helt unikt, som giver en moderne smagsprøve på hvordan en frisør- eller barbersalon duftede i 1920érne. Premium olien er særdeles velduftene, maskulin og let sødlig, med noter af vanilje og tonkabønner, krydret med et strejf af orange. Virkelig en behagelig duft. Som hænger ved i mange timer, på et velbalanceret og behageligt niveau.

 

Hvordan er den i brug.

Den gyldne olie er mellemtynd og dermed nem at fordele i skægget. Der skal ikke mange dråber til et mindre skæg og olien trænger hurtigt ind i hårene. Når olien er masseret ind, blødgøre det effektivt skægget, hjælper til at hole styr på hårene, samt giver et velplejet ydre. Olien er også yderst plejende for huden under skægget, hvor den er en smule længere om at trænge ind. Som en olie i den gode ende af kvalitets skalaen, så holder olien fugt og blødhed længe. En olie man med lethed kan massere i om morgenen og stadig om aftenen mærke glæde af.

 

De sidste ord.

Dapper Dan Premium Beard Oil er i sandhed et luksus produkt der blander sig, med nogle af de allebedste skægprodukter på markedet. Prisen ligger af selvsamme årsag også lidt til den høje side. Men modsat mange andre, hvor man for samme pris for 30 ml. Så levere Dapper Dan i den forholdsvis store ”whiskeytønne” hele 50ml. Så snydt bliver man bestemt ikke. Olien er lækker og effektiv på alle områder og eneste lille negative ting jeg kan nævne. Er at man ikke har sat en pipette eller en drypplade i flasken. Men der blot er et stort åbent hul på 6-7mm. Det gør det lidt besværligt at dosere. Men man kan hurtigt løse problemet, ved at bruge 5 kr på en pippette, hos det lokale apotek.

Samlet set er denne olie et virkelig lækkert produkt. Som lille sidebemærkning, så fungere den også ganske fortrinligt som preshave, hvor den skaber et ganske fornuftigt glid.

 

Kan købes hos http://grooming4men.hair4all.dk/produkter/170-skaegpleje/3825-dapper-dan-premium-skaegolie-50ml/  til 245 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.