Western shave

Western shave

En af de shaves der gør drenge til mænd.

En af dem hvor man virkelig kan få lov at føle sig som Mand. Duften af gun powder fra Holy black’s sæbe, der hurtigt fylder rummet, mens den costume made grævling nænsomt skummer den op, i den bløde håndlavede træskål der perfekt passer i temaet. Kniven er velvalgt til denne shave. En tung dreng fra R. Holder med square tip, en af dem jeg ville vælge på farten hvis jeg var rigtig. Cowboy 🙂 Valdemar lige for at sikre man er i live og har shavet tæt nok… (udtalt med dyb rusten stemme og dybe vejrtrækninger) well…. det havde jeg….🌵🏜 aftershave, igen den dybe duft af gun🔫powder og som sidste torn på præriekaktusen, Dapper Dan beard oil, der i sin tønne passer perfekt til temaet 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.