Alexander Simpson

Alexander Simpson

Et kendt brand, med nye toner.

  Jeg tror ikke som sådan at branded Simson, kræver den store introduktion blandt wetshavere. Deres koste er nogle af verdens mest ikoniske og kendte barberkoste. Der med sit æstetiske hvide håndtag med guldemblemet, nemt spottes blandt pøblen. Simpson er nemlig en særdeles kvalitetsbevidst producent hvor kun det bedste er godt nok. 

 Skotten Alexander Simpson startede produktionen af ​​barberbørster i 1919. Produktionen var oprindeligt baseret i den østlige ende af London, men blev senere flyttet til forstadsbyen Clapham. I 1941 mistes fabrikken under angreb fra den tyske Luftwaffe. Efter 2. verdenskrig blev produktionen flyttet til vestlandet ved den berømte Nimmer Mølle lige uden for byen Chard, der idag huser Coate’s Brush Factory. I dag er Simpson barberebørster og tilhørende produkter fremstillet af Progress Shaving Brush (Vulfix) med fabrikation på den historiske Isle of Man. De produceres fortsat på traditionel vis, ved hjælp af håndbundne knuder og drejede håndtag, alt sammen udført af omhyggelige og uhyre dygtige håndværkere. 

  Som nyeste skud på stammen, har Simson under det fulde navn af stifteren, lanceret en barber produktserie indeholdende Preshave olie, Shave cream og aftershave balm og navnet på det hele er naturligvis Alexander Simpson est. 1919.