Badeanstalten

Badeanstalten

Badeanstalten skriver om sig selv:

Et gammelt ordsprog siger, at man skal lave tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere. Hos Badeanstalten er det præcist dét, vi efterstræber i alt, hvad vi gør. 

Vi anvender gammeldags metoder, men tilsætter moderne viden og erfaring. Og så fylder vi vores produkter med udsøgte råvarer og en god portion sund fornuft – alt sammen med det simple ønske at skabe produkter med afslapning, pleje og velvære for øje. 

Vi udvikler og producerer vores wellness- og hudplejeprodukter her i Danmark med inspiration fra den gamle badeanstalt, tidens trends  samt den smukke natur, vi har lige udenfor døren. 
 

Traditioner som et frirum i hverdagen

Siden gammel tid har badeanstalten dannet ramme om badet som en afslappet timeout og en simpel, men fantastisk følelse af velvære. De hvide klinker, lyden af rindende vand, de bulede vaskefade med afskallet emalje, terrazzogulvene og træulden, der blev brugt til at skrubbe huden. I disse ydmyge omgivelser har mennesker fra alle samfundslag afklædt sig og ladet bruserens varme vand skylle hverdagens strabadser bort.

I dag kører verden stærkt, den er kompleks, og man skal tage stilling til tusind ting. Midt i ræset holder vi dog fast i traditionerne fra gammel tid.  Vores produkter er nemlig skabt til det daglige frirum, hvor du kan lukke verden ude, træde ind i badet og mærke dig selv med fysisk og mental velvære. 

Vi kalder det Velvære med traditioner.