Oil Can Grooming

Oil Can Grooming

Oil Can Grooming skriver om dem selv:

En oliekande er det mest basale, men samtidig kritiske apparat i den mekaniske tidsalder. Født af den industrielle revolution er det et vigtigt og robust værktøj. Det handler i sin enkelthed om at holde maskiner og bevægelige dele i god stand og sørge for at de køre glat og smooth. Noget vores produkter vil gøre for dig.

Ved navn og af natur.

Først og fremmest fremstiller vi kvalitetsprodukter. Kvalitet er kernen i vores virksomhed. Vi stræber efter at skabe det bedste. Vores produkter er fremstillet i England – vores Beard & Shave-olier er blandet med fine ingredienser. De gør hvad de siger på dåsen. Tæmmer, Styrker og plejer.

Hvad pokker – de dufter også vildt godt.

For det andet vil vi fortælle gode historier. Historier, du kan forbinde med – og som giver liv til vores dufte. Du behøver ikke at være en lovløs biker eller motorcykelentusiast for at identificere dig med ideen bag en kød scooter. Du behøver heller ikke arbejde med maskiner for at se stålets evner. Alt du behøver er at have ånden til eventyr.

Jernhest. Orange dåse. Læder og vilde hindbær.

Iron Horse-ånden er forankret i drevet til at undslippe hverdagen. Udtrykket udviklede sig fra tidlige jernbaner og lokomotiver. Men tog motorcykler med undervejs. De folk der tager de små veje, som en mindre rejse.

Blå krave. Grå dåse. Krydret tobak og mandarin.

Blue Collar hylder dem, der tager kontrollen tilbage over deres arbejdsliv. Pionerer, der udveksler sikkerhed for en mere tilfredsstillende inderlig eksistens gennem hårdt hårdt arbejde. At udforme deres fremtid til at forme deres eget liv.

Oil Can er smedet til dig.