SOTD med Finsk Kaffe og Svensk karamelpastil

SOTD med Finsk Kaffe og Svensk karamelpastil

Intet er så godt som en shave med en nyslebet kniv. Jeg var faktisk tæt på at stoppe efter et pas, da jeg var uhyggelig tæt allerede der. Men den lækre kombinerede kaffe og chokolade duft, kunne jeg nu ikke slippe allerede der. Sæben som I nok skal høre nærmere om, er den lækre UULA fra Finske Razor Master. Virkelig en lækker sæbe. Som sublement brugte jeg i dag Nõberu Preshave og Aftershave Sandelwood. Som dufter lidt hen ad, de der flormelis belagte karamel pastiller i alu dåse taveners cara mint, man kunne købe da jeg var barn (De kunne også fås i en frugt udgave) Hvor om alt to ganske lækre produkter. Som jeg ser frem til at få prøvet mere af. Skægget blev også plejet af en tester idag, nemlig Woodsman Beard Company’s Cedar & Lime. Som virkelig er en lækker duft.

Hardware var denne gang den tunge robuste Str8 fra tyske R. Holder og den altid lækre finest silvertip fra By Wandahl.

-God dag alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.