Proraso überlather Morning Shave

Proraso überlather Morning Shave

Med posten i går kom en ny sending Proraso. Så idag skulle den en sjælden gang stå på en total proraso shave 🙂

Proraso er har jeg nævnt før, som noget jeg ikke forbinder med direkte luksus. Der findes meget andet der efter min mening er bedre. Men proraso er for mig tilgengæld lig med den sikre og stabile shave, som altid går 100% efter planen. Proraso gør altid hvad den skal og efterlader mig med en silkeblød og velplejet hud. Lige ledes er proraso også, for mig en tur down memorylane, da netop proraso var blandt de aller første sæber jeg købte og stadig den dag idag har en plads i skuffen. Idag blev det en überlather af den røde creme og sæbe. En kombination der bare eksplodere i lækkert skum 🙂

Hardware var idag zy kniv og kost. zy knivene er som GD en mere eller mindre halvfærdig kniv når man modtager den. Zy er dog for det meste bedre i finish end GD. denne var heller ikke så slem endda. Hælen måtte fjernes da den gav et underligt svej og diagonalen havde en millimeter højdeforskel på den ene side som måtte slibes ind og endte med at jeg måtte fjerne lidt af spidsen for at komme det i mål. Dog ikke nogen stor opgave på en vådsliber og man kan sige hvad man vil om ZY og GD men de holder altså rigtig godt skarpe når først de er gjort færdige 🙂  kosten har jeg vidst nævnt nok om. Den bliver stadig kun bedre 🙂  super køb til 39 kr 🙂

God dag derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.